Kto by nepoznal známeho výrobcu kvalitných bicyklov Author? Ak ste sa rozhodli, že práve teraz je ten najlepší čas na kúpu, odporúčame vám pozrieť si pred návštevou predajne aktuálny katalóg a hlavne akciové letáky. Dozviete sa z nich nielen to, aké novinky vám prináša pre túto sezónu táto overená značka športového vybavenia pre všetkých cyklistov, ale aj to, či nie je náhodou akurát teraz zaujímavý výpredaj bicyklov a príslušenstva. Nech sa páči, tu je aktuálny leták v pohodlnej online forme:

Author, to sú hlavne bicykle svetovej kvality. V ponuke nájdete dámske, pánske aj detské bicykle určené pre každý terén a do každého počasia. Máte radi prírodu? Zamerajte sa na crossové, čiže krosové bicykle. Ak potrebujete výkon pri veľkom stúpaní, sú tu horské modely. Ak vás lákajú nekonečné cesty, cestné bicykle sú pre vás ideálna voľba. Sortiment značky okrem toho ponúka aj elektrobicykle a cyklistické príslušenstvo.

Výpredaj bicyklov na konci sezóny dokáže byť veľmi dobrou motiváciou pre zákazníka ku kúpe novšieho modelu a dobre to vedia aj u výrobcu Author. To však zďaleka nie je jediná príležitosť, ako sa dostať ku kvalitnému bicyklu za dostupnú cenu. Sledujte všetky aktuálne letáky a katalógy, kde nájdete zľavy pre celý sortiment bicyklov aj príslušenstva, napríklad pre prilby, oblečenie, batohy, tašky, cyklopočítače a tiež komponenty a náhradné diely.

Značka bicyklov Author má dlhodobú históriu a to už od roku 1993, kedy sa začalo s predajom prvých modelov horských bicyklov pre každého. Postupom času prichádza značka na trh aj s ponukou celokarbónových cestných bicyklov a to, že na prvom mieste sú u výrobcu kvalita a inovácie, dokazuje aj modelovým radom elektrických bicyklov. Predajne ponúkajúce tieto bicykle nájdete po celom Slovensku a tak je ich dostupnosť veľmi dobrá.